Aktuality

Přístup do kalendáře

Uživatelské účty byly migrovány ze starého webu. V případě potřeby lze odeslat žádost o reset hesla odkazem u přihlašovacího formuláře v menu „Události“. Novým členům bude účet vytvořen na základě pokynu od vedení spolku.

Aktuality

Záklaní informace

Střelnice není otevřena pro veřejnost. Je přístupná pro členy střeleckého klubu.

Z důvodu zachování pořádku a pravidel střelnice, jsou klíče od střelnice k dispozici pouze správcům střelnice a vstup na střelnici je monitorován. Pokud chcete přijít doživotně o členství, nejlepší co proto můžete udělat je poškozovat vybavení, nechávat nepořádek, chodit na mosaz nebo střílet bez přítomnosti správce střelnice nebo mimo povolenou dobu.

Registrací na webu získáte možnost psát do kalendáře své tréninky. Prosím nezapomínejte uvádět co se na střelnici bude konat (mířenka, LOS apod.) a uvádět také předpokládaný konec tréninku.Exkluzivní rezervace celé střelnice je možná pouze pro vedení AVZO nebo po domluvě s ním!

Doporučujeme stáhnout si mobilní aplikaci.

V aplikaci máte stále dostupný kalendář, přímo z aplikace je možné volat nebo psát vedení a správcům. Aplikace zobrazuje povolené zbraně v danou chvíli, provozní dobu, řády…

Přejít nahoru